Netwerk


Netwerkoplossingen op maat
Netwerken aanleggen is altijd een kwestie van maatwerk. Geen situatie is immers hetzelfde en er zijn altijd wel bijzondere omstandigheden om rekening mee te houden. Westerman Automatisering helpt u bij  het aanleggen of aanpassen van uw netwerk. Wij bouwen de infrastructuur passend bij uw eisen en wensen. Ons doel is een weg met duidelijke routes en zo min mogelijk opstoppingen.

 
Een greep uit onze netwerkoplossingen:

  • Nieuw netwerk aanleggen
  • Bestaand netwerk aanpassen aan uw wensen
  • Gescheiden lokale netwerken
  • Netwerken op verschillende locaties koppelen
  • Bediening via telefoon, laptop of tablet

Data


Data back-up
Voorkomen is beter dan genezen. Dit aloude gezegde gaat zeker op bij het kwijtraken van computerdata. Mailverkeer, bestanden met belangrijke bedrijfsdata of andere onmisbare informatie, maar ook privé-kiekjes of -filmpjes. Computers bevatten ongelooflijk veel waardevolle data. Hoe belangrijk al deze gegevens zijn, wordt vaak pas duidelijk wanneer de informatie verloren dreigt te zijn. Door een harddiskcrash bijvoorbeeld of schade die op een andere manier is ontstaan.

Wij bieden diverse oplossingen voor (automatische) databack-ups en centrale dataopslag. Samen kijken we welke oplossing het beste bij uw (bedrijfs-)activiteiten past.


Data recovery
Is uw computer stuk? Dan is de opgeslagen informatie niet meer toegankelijk. En dat is jammer, want meestal staat er nog veel informatie op die niet kan worden gemist. Wij kunnen u helpen bij het terughalen van deze gegevens. Dit is helaas niet in alle gevallen mogelijk, ook kan niet zondermeer worden gesteld dat álle gegevens kunnen worden veiliggesteld. Wij begrijpen de ernst van de situatie en zullen ons uiterste best voor u doen.


Datavernietiging
De mogelijkheid van data recovery is een waardevolle oplossing. Tegelijkertijd is dit ook de angst van velen die in het bezit zijn van een oude PC die niet meer wordt gebruikt. Er staat geen belangrijke data meer op, maar privacy met betrekking tot de informatie wordt toch wel gewaardeerd. Het resultaat is dat apparatuur niet wordt weggegooid. Westerman Automatisering zorgt voor de vernietiging van alle data, zodat u met een gerust hart afscheid kunt nemen van uw oude computer(s).